GTA 6: Ce se Intampla in Realitate cu LANSAREA Noului Joc ?

GTA 6 confuzie

GTA 6 este urmatorul joc important pe care Rockstar Games il va lansa pentru utilizatorii din intreaga lume, insa din pacate deocamdata nu exista o situatie clara cu privire la planurile companiei americane, ceea ce ridica multe semne de intrebarei cu privire la el.

GTA 6 a fost anuntat de catre unii ca in proces de dezvoltare de cativa ani buni, in timp ce altii spun ca procesul nu este in dezvoltare doar vreo 2 ani, si ca lansarea este inca foarte departe, iar informatiile vin de la oameni care in trecut au avut informatii valide privind jocurile Rockstar Games.

GTA 6 este un joc extrem de important, atat de important incat cei de la Rockstar Games il pregatesc cat se poate de bine pentru toti jucatorii, astfel ca e posibil ca lansarea sa nu fie chiar atat de aproape tocmai pentru ca inca e nevoie de finalizarea multor lucruri.

GTA 6 nu a avut absolut nimic dezvaluit pana acum de catre Rockstar Games, ceea ce sugereaza faptul ca intr-adevar inca nu sunt pregatite chiar toate aspectele sale pentru a putea fi dezvaluit, ceea ce desigur ca nu e o veste chiar atat de buna, in final.

GTA 6 ar putea fi prezentat pe final de an 2020 de catre compania Rockstar Games, sau ar putea fi prezentat in 2021, insa e foarte clar faptul ca pana in 2021 nu va avea loc vreo lansare pentru el, iar asta nu face altceva decat sa creasca asteptarile pentru el.