YouTube: Noi Modificari pentru interfata aplicatiei pentru Telefoane

YouTube modificari interfata

YouTube a facut o noua schimbare pentru interfata aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, compania dorind sa ii ajute pe utilizatori sa interactioneze mai usor cu acele clipuri video pe care le urmaresc zilnic in platforma sa.

YouTube a mutat sectiunea de comentarii de la clipurile video chiar sub acestea, in loc de afisarea lor sub sectiunea de recomandari pentru alte clipuri video, iar asta ar trebui sa creasca rata de interactiune a oamenilor cu creatorii de continut prin comentarii.

O alta modificare facuta de catre YouTube are legatura cu imaginile de preview pentru clipurile video, acestea avand acum dimensiune mult mai mare, dar din pacate asta reduce numarul de clipuri video afisate in acelasi ecran, ceea ce nu a multumit prea multa lume.

YouTube modificari interfata

YouTube a ales deasemenea sa afiseze in sectiunea “Up Next” si alte tipuri de continut in comparatie cu ceea ce recomanda pana acum, iar aceasta ar putea fi o idee foarte buna pentru multi dintre utilizatorii care vor sa descopere mai multe de vazut in platforma.