BANCA Transilvania: Anunt catre Clienti, ce face NUMAI Azi

BANCA Transilvania a facut astazi un anunt special pentru clientii din Romania, iata ce a decis sa faca exclusiv astazi pentru toti dintre ei.

BANCA Transilvania longboard

BANCA Transilvania a facut ieri un anunt surpriza pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca vrea sa le ofere mai multe clientilor din Romania, in special celor tineri care pot sa si foloseasca un asemenea cadou. Pentru clientii tineri, fie fizic sau cu sufletul, cei de la BANCA Transilvania au doar astazi un concurs care le poate aduce un Longboard cu care sa se plimbe pe strazile oraselor in care locuiesc, si puteti vedea mai jos cum arata obiectul.

BANCA Transilvania este la al doilea concurs in doar o saptamana, in cea anterioara avand pentru clientii sai o bicicleta Pegas oferita cadou daca fac transferuri prin intermediul BT Pay. Acelasi lucru este valabl si acum, iar asta pentru ca toti clientii BANCA Transilvania care fac tranzactii prin BT Pay intra in concursul pentru a castiga un asemenea Longboard pe care sa-l foloseasca in viata de zi cu zi daca sunt amatori de senzatii mai tari.

BANCA Transilvania: Anunt catre Clienti, ce face NUMAI Azi

BANCA Transilvania are concursul deschis pentru toata lumea doar astazi, si daca nu sunteti unul dintre clientii tineri, puteti castiga acest Longboard pentru a-l face cadou unei persoane dragi. In lipsa unei trotinete, sau a unui skateboard, un Longboard poate fi o solutie pentru a va plimba mai usor oriunde mergeti, sau pentru a va petrece timpul intr-un mod mult mai distractiv decat in mod normal, ceea ce oricand e de ajutor pentru oricine.

Pregătiți de #BTPayDay? 🤩Mâine, 21 mai, orice plată cu telefonul, transfer de bani sau donație făcută din BT Pay…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 20 mai 2020

BANCA Transilvania spune ca orice fel de transferuri de bani, sau donatii facute prin intermediul aplicatiei BT Pay cu un card de debit intra automat la tragerea la sorti pentru un Longboard. Asta inseamna ca simpla utilizare a BT Pay pentru cam orice este suficienta pentru a va inscrie in acest concurs, si ar fi bine sa profitati de aceasta ocazie pentru a avea ocazia de a primi de la banca ceva care sa va si fie de folos pentru a va si distra, nu doar a cheltui bani.

BANCA Transilvania ar mai putea organiza concursuri de acest gen in viitor, insa deocamdata doar astazi va puteti inscrie in acesta prin intermediul aplicatiei BT Pay.