Vodafone: Anuntul cu o Veste GROZAVA pentru Abonatii Romani

Vodafone a facut un anunt cu o veste grozava pentru abonatii sai din toata Romania, iata ce decizie a luat operatorul de telecomunicatii acum.

Vodafone extra4k

Vodafone a facut un anunt foarte interesant cu o veste grozava pentru foarte multi dintre abonatii sai din Romania, si daca te numeri printre ei, atunci ar fi bine sa stii ceea ce poti primi chiar in acest moment. Vodafone a anuntat ca incepand cu 14 iulie le ofera clientilor din Romania, care au servicii de televiziune, posibilitatea de a activa la jumatate de pret extraoptiunea 4K prin care pot urmari posturile de televiziune 4K disponibile pentru ei.

Vodafone ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea 4K pentru a urmari posturile de televiziune Look 4K, Eurosport 4K, si Insight 4K, fiind operatorul care ofera cele mai multe posturi de televiziune de acest gen in Romania. Vodafone cere in mod normal 2 euro pe luna pentru a putea urmari toate aceste posturi de televiziune 4K, insa in cadrul acestei promotii speciale a decis sa le ofere la doar jumatate de pret, adica cu 1 euro pe luna.

Vodafone: Anuntul cu o Veste GROZAVA pentru Abonatii Romani

Vodafone cere un pret dublu pentru extraoptiunea 4K in raport cu ceea ce cere Digi, iar asta desi pana acum a avut doar doua posturi de televiziune 4K, insa in momentul de fata are cu unul in plus, si e unul important. Vodafone a surprins prin lansarea Look 4K in oferta sa de posturi de televiziune 4K din Romania, insa a facut-o inclusiv cu un concurs care le permite clientilor sa castige un televizor 4K pe care sa-l foloseasca zilnic.

Claritate 100% cu 50% reducere la Extraopțiunea 4K. Prinde oferta valabilă în perioada 14 iulie – 15 august 2020 și…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 17 iulie 2020

Vodafone le cere clientilor sa se inscrie la acest concurs prin participarea la cateva postari pe care le-a facut pe reteaua de socializare Facebook, in ele cerandu-le oamenilor sa spuna diverse lucruri in legatura cu ei pentru a fi inscrisi in concurs. Ideea celor de la Vodafone este una foarte buna, si e bine sa vedem ca exista operatori care se gandesc la clientii lor, si vor sa le ofere posibilitatea de a castiga si televizoare de acest gen in Romania.

Vodafone are aceasta oferta cu reducere la televiziunea 4K disponibila doar pana pe 15 august, iar concursurile se vor incheia si ele zilele acestea, deci participati la ele cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru.