Orange: Anuntul SPECIAL, ce le Ofera Clientilor din Romania

Orange are un anunt special pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa ofere acum, si cum poti beneficia imediat de aceasta surpriza.

orange testeaza

Orange are un anunt special pentru clientii sai din toata Romania, grupul de telecomunicatii incercand sa vina in intampinarea nevoilor acestora cu ceva ce multi spera sa primeasca mai des. Mai exact, cei de la Orange au luat decizia de a da startul unei noi runde a Orange Smartphone Tester, in aceasta pagina, iar prin intermediul sau oricine poate testa Samsung GALAXY Note 20 Ultra 5G impreuna cu Samsung GALAXY Watch 3 in Romania.

Orange le ofera oricaror romani posibilitatea de a se inscrie pana pe data de 24 august pentru a participa la aceasta runda a Orange Smartphone Tester, deci mai aveti doar cateva zile pentru a va inscrie. Dupa ce va inscrieti, va trebui sa asteptati ca Orange sa aleaga persoanele care vor primi gadget-urile pentru testare, iar daca sunteti alesi, le veti putea folosi timp de cateva saptamani inainte de a le returna, si desigur ca va trebui sa va spuneti parerile pe website-ul operatorului.

Orange: Anuntul SPECIAL, ce le Ofera Clientilor din Romania

Orange a organizat in mod constant sesiuni ale Orange Smartphone Tester inainte ca pandemia de Coronavirus sa inceapa, insa din cauza acesteia a fost nevoita sa suspende programul pentru o perioada de timp. Acum se pare ca a revenit la ganduri mai bune, si le ofera romanilor posibilitatea de a testa din nou gadget-urile favorite, cei de la Orange avand si in numar mare de telefoane, ceasuri inteligente, tablete, si nu numai, pe care le ofera.

Vrei să testezi noul Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G cât și Samsung Galaxy Watch3, ceasul care are grijă de tine? Dăm…

Publicată de Orange pe Marţi, 18 august 2020

Orange le cere celor care participa la Orange Smartphone Tester sa isi si publice parerile cu privire la produsele testate, acestea urmand a fi scrise in cadrul website-ului cu review-uri pentru produse. Acolo exista foarte multe informatii cu privire la produsele pe care Orange le ofera spre testare clientilor prin programe de acest gen, si desigur ca va puteti folosi de informatii pentru a alege daca vreti sa cumparati un model nou de telefon, sau nu.

Orange desfasoara acest program acum pentru cateva saptamani bune, deci abia undeva prin toamna vom mai vedea o noua sesiune, cel mai probabil cu telefoane de la compania Huawei.