DIGI Mobil: PROBLEMA pentru MILIOANE de Clienti din Romania

DIGI Mobil are o problema cu care se confrunta milioane de clienti din toata Romania, iata ce se intampla, si care este rezolvarea greu de atins.

DIGI Mobil blocaj

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, avand milioane de clienti in toata tara, baza sa fiind in continua crestere de la luna, la luna. Clientii DIGI Mobil au o problema destul de suparatoare in momentul de fata, mai exact, cea privind vitezele de internet mobil, care sunt oarecum satisfacatoare in orasele mai mari, si nesatisfacatoare in orasele mai mici, ceea ce nemultumeste multa lume.

DIGI Mobil a rezolvat problema semnalului in interiorul cladirilor, si in multe zone limitrofe oraselor din tara, insa din pacate nu a reusit sa rezolve deocamdata problema vitezelor de internet mobil, care raman foarte mici. Cei de la DIGI Mobil au inceput sa-si creeze o retea 5G in Romania, care ofera viteze de internet mobil de chiar si peste 10 ori mai mari decat cele actuale, insa din pacate investitiile in reteaua 5G au fost oprite din cauza Guvernului Romaniei.

DIGI Mobil: PROBLEMA pentru MILIOANE de Clienti din Romania

DIGI Mobil are cea mai extinsa retea 5G din Romania in momentul de fata, si probabil ca ar fi fost disponibila in mult mai multe locatii daca Guvernul Romaniei ar fi luat o decizie cu privire la Huawei, si la licitatia pentru frecventele 5G. Nu doar DIGI Mobil are investitiile in 5G blocate de aceasta indecizie a Guvernului Romaniei, ci inclusiv ceilalti operatori din tara noastra, si asta desigur ca afecteaza capacitatea lor de a fi mai competitivi pe piata.

DIGI Mobil poate rezolva rapid problema vitezelor de internet pentru clientii din Romania cu lansarea retelei 5G, insa din pacate acest lucru nu este posibil in momentul de fata, deci operatorul nu prea are ce sa faca. DIGI Mobil va relua investitiile in reteaua 5G dupa ce se va organiza licitatia pentru frecventele care urmeaza sa fie folosite, acum fiind utilizate cele licentiate pentru 4G, deci ne asteptam si la performante mult mai bune cu cele noi.

DIGI Mobil a surprinsu cu investitiile mari si rapide in reteaua sa 5G, si este de asteptat ca acest lucru sa continue in perioada urmatoare finalizarii licitatiei pentru frecventele 5G care vor fi folosite in tara noastra.