Orange: Veste GROZAVA pentru Clienti, ce li se Ofera GRATUIT

Orange are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea, si cum profiti chiar acum de asta.

orange organizare

Orange are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, luand decizia de a oferi in mod gratuti ceva ce milioane dintre ei pot folosi in momentul de fata, si ceva de care unii ar putea avea foarte mare nevoie chiar acum. Mai exact, cei de la Orange au lansat, cu detalii in aceasta pagina, de ceva vreme o aplicatie speciala care se numeste Orange Telefon, ea permitandu-le utilizatorilor sa impiedice numerele nedorite sa ii apeleze, in totalitate.

Orange spune ca aplicatia sa este capabila sa blocheze numerele nedorite, sau apelurile de tip spam, pentru clientii sai din toata Romania, ceva ce se poate dovedi a fi extrem de util pentru foarte multa lume care are nevoie de o asemenea functionalitate. Ideea celor de la Orange este una extrem de buna, iar asta pentru ca in ultima perioada a explodat numarul de apeluri cu fraude, sau doar de tip spam, iar operatorul de telecomunicatii are si solutia potrivita pentru toti clientii.

Orange: Veste GROZAVA pentru Clienti, ce li se Ofera GRATUIT

Orange ofera aplicatia Orange Telefon doar pentru clientii care au telefoane cu sistem de operare Android, astfel ca restul nu se pot folosi de ea pentru a-si proteja telefoanele de apelurile nedorite de la diverse persoane. Totusi, avand in vedere ca Orange are milioane de clienti care folosesc telefoane cu sistem de operare Android, e normal sa vedem ca exista si aplicatii dedicate exclusiv lor, mai ales unele care sunt atat de utile, in final.

Orange ofera prin aceasta aplicatie inclusiv posibilitatea de a accesa foarte rapid numerele de urgenta pentru a cere ajutor la nevoie, aceasta functionalitate fiind extrem de utila pentru foarte multa lume acum. Agenda de contacte, sau tonurile de apel pot fi deasemenea foarte usor administrate de catre oricare dintre utilizatorii care folosesc aceasta aplicatie a celor de la Orange, insa ea permite si setarea unui calendar de apeluri importante care trebuie facute intr-o anumita zi.

Orange ofera in mod gratuit aceasta aplicatie impreuna cu toata functionalitatea pe care ea o are, astfel ca oricine se poate bucura de tot ceea ce are ea disponibil pentru toata lumea in momentul de fata, si e bine sa nu ratati oportunitatea.