BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT cu Schimbarea GROZAVA

BANCA Transilvania are un anunt foarte important cu privire la o schimbare de mare interes pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa faca.

BANCA Transilvania simplitate

BANCA Transilvania are un anunt foarte important pentru toti clientii din toata Romania, insa el vine cu o veste grozava pentru o schimbare extrem de buna a fost facuta pentru toata lumea, si de ceva vreme. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au schimbat modul in care se face autorizarea platilor online de catre clienti, astfel sa nu se mai trimite vreun cod prin SMS pentru confirmarea lor, ci se scaneaza amprenta in aplicatia BT Pay.

BANCA Transilvania a implementat un sistem excelent pentru autorizarea platilor online pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca alte banci au metode mult mai complexe de a autoriza platile online pentru clienti. Unele dintre ele obliga oamenii sa intre in aplicatiile lor mobile, sau in platformele online pentru internet banking, pentru a confirma platile cu introducerea parolei contului, insa la BANCA Transilvania lucrurile sunt mai simple.

BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT cu Schimbarea GROZAVA

BANCA Transilvania nu scuteste clientii de accesarea aplicatiei BT Pay pentru a confirma platile online, insa nu cere introducerea parolei contului pentru a finaliza plata, ci doar cere simpla scanare a amprentei pentru asta. Aceasta metoda de autorizare a platilor pe care o ofera BANCA Transilvania simplifica foarte mult procesul, si scuteste clientii de timp pierdut pentru a face plati online, mentinand si dorinta de a mai face acest lucru in Romania.

BANCA Transilvania inca nu le da clientilor inca motive sa nu mai faca plati online, iar asta pentru ca noile sisteme de siguranta implementate de catre alte banci cam fix asta fac cu clientii care vor sa cumpere produse online. Cand stii ca ai de intrat intr-o aplicatie, sau platforma de internet banking, unde mai trebuie sa introduci si parola de 2 ori, sau un token, daca exista si asa ceva, parca nu-ti mai vine sa cumperi ceva platind online, insa la BANCA Transilvania nu se face asa ceva inca.

BANCA Transilvania ar putea sa impuna masuri de autorizare de acest gen in viitor pentru platile online facute de catre clientii sai, insa deocamdata nu exista vreo dovada a faptului ca vrea sa faca asa ceva.