BANCA Transilvania: AVERTISMENT pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania a emis un avertisment foarte serios pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii, si sa faci chiar in acest moment.

BANCA Transilvania identificator

BANCA Transilvania are un nou avertisment foarte serios pentru toti clientii sai din toata Romania, si e ceva despre care trebuie sa stii imediat pentru ca este vorba despre o situatie foarte importanta. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania ii avertizeaza pe clienti in legatura cu posibilele fraude care au loc in ceea ce priveste transferurile de bani catre conturi din Uniunea Europeana, iar asta pentru ca, cel mai probabil, au existat probleme.

BANCA Transilvania ii vizeaza in principal pe clientii persoane juridice in momentul de fata, dar e foarte important ca toata lumea sa stie despre avertisment pentru ca exista multi romani care trimit bani in strainatate. BANCA Transilvania atrage atentia asupra facturilor care sunt facute de catre persoane, sau firme, din afara Romaniei, iar asta pentru ca ele pot avea conturile bancare diferite fata de cele cunoscute de catre oameni in mod obisnuit.

BANCA Transilvania: AVERTISMENT pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania ofera acest avertisment pentru companii, in principal, iar asta pentru ca acolo au loc cel mai simplu fraudele de acest gen deoarece se pot inlocui foarte usor conturile de plata. Totul are la baza si atacurile de tip phishing, cand angajatii unor companii sunt pacaliti sa faca plati catre companii fictive dupa ce cad in plasa hackerilor care le trimit email-uri asumandu-si identitatea unor persoane din companii partenere, iar BANCA Transilvania vrea sa ii ajute pe oameni sa evite asta.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de serioase sunt atacurile de acest gen, dar si cat de greu se pot recupera banii, asta daca se poate recupera ceva, situatiile devenind foarte complicate, foarte rapid. BANCA Transilvania nu face in van aceste avertismente si chiar daca ele vizeaza in principal persoanele juridice, v-am spus mai sus ca trebuie sa fiti foarte atenti chiar daca sunteti o persoana fizica, pentru ca puteti fi afectati de toata aceasta situatie.

BANCA Transilvania a mai emis si alte avertismente foarte importante pentru clientii sai din toata Romania, si trebuie sa fim cu totii foarte vigilenti in legatura cu problemele despre care se discuta acum.