Netflix: Decizii Importante Luate pentru Milioane de Abonati

Netflix anulari

Netflix a luat in anul 2021 o serie de decizii foarte importante care au impact pentru milioane dintre cei peste 200 de milioane de abonati care-i folosesc platforma in momentul de fata in toata lumea. Mai exact, cei de la Netflix au decis deja anularea catorva seriale de la inceputul anului 2021 si pana acum, iar asta in ciuda faptului ca unele dintre ele aveau destul de multi urmaritori, si erau apreciate de catre fani, insa compania stie mai bine catre ce isi directioneaza banii.

Netflix a anuntat in primul rand ca a decis anularea serialului La Revolution, un serial francez care a avut succes in Franta, insa in restul lumii nu s-a bucurat de prea multa atentie. Monarca este un alt serial care a fost anuntat de catre cei de la Netflix, desi a avut un mare succes in Mexic, al doilea sezon fiind si ultimul, compania americana facand anuntul prin intermediul retelei de socializare Instagram, astfel ca fanii au ramas destul de dezamagiti de decizie.

Netflix: Decizii Importante Luate pentru Milioane de Abonati

Netflix nu va finanta nici sezonul al doilea al serialului britanic The Duchess, acesta avand parte de un succes relativ redus in Marea Britanie, si in restul lumii nu a avut parte de prea multe laude. The Irregulars nu va mai continua in platforma celor de la Netflix, chiar daca serialul a avut succes timp de cateva sezoane, iar aici vorbim despre o decizie care a surprins multa lume, mai ales ca a avut parte de vizualizari mai multe si decat unele seriale ale Marvel.

Netflix a dezvaluit deasemenea si ca sezonul al cincilea al The Kingdom va fi ultimul pentru serial, iar aici vorbim iar despre o masura surprinzatoare, avand in vedere cat succes a avut el. Nici serialul Special din cadrul Netflix nu va avea parte de un sezon al treilea, cel de-al doilea fiind ultimul, si aici surpriza a fost destul de mica pentru ca multa lume se astepta ca el sa fie scos din productie pentru ca succesul nu a prea fost cel dorit de platforma.

Netflix va mai anula cu siguranta si alte seriale in cursul anului 2021, poate chiar si productia unor filme, iar totul va fi dezvaluit de catre platforma la timpul potrivit.