Samsung Galaxy S22 ULTRA: Premiera Uimitoare din Telefon

Samsung Galaxy S22 ULTRA fluiditate

Samsung Galaxy S22 ULTRA urmeaza sa fie lansat cu o premiera extrem de importanta de catre compania Samsung, una care ar putea schimba telefoanele mobile asa cum le stim. Mai exact, v-am spus inca de zilele trecute ca pentru seria S22 urmeaza sa fie integrata o noua camera avansata de catre cei de la Samsung, iar versiunea cea mai complexa a sa va ajunge in Samsung Galaxy S22 ULTRA, si vom avea parte de o premiera importanta.

Samsung Galaxy S22 ULTRA urmeaza sa aiba integrata o camera care va fi capabila sa faca zoom optic constant, si mai jos puteti vedea cum anume ar trebui sa functioneze un senzor de imagine de acest gen. Puteti vedea cum sunt miscate fluid lentilele in interiorul senzorului de imagine pentru a se face acel zoom, iar Samsung Galaxy S22 ULTRA ar fi telefonul din serie cu aceasta modificare integrata pentru ca va fi si cel mai scump dintre toate, tehnologia fiind costisitoare.

Samsung Galaxy S22 ULTRA: Premiera Uimitoare pentru Telefon

Samsung Galaxy S22 ULTRA fluiditate mecanism

Samsung Galaxy S22 ULTRA va avea aici un senzor de imagine care va putea oferi aceeasi calitate pentru zoom de la 3x pana la 10x indiferent de alegerea utilizatorilui, si totul e o noutate pentru telefoane. Mai mult decat atat, faptul ca trecerea de la un nivel de zoom la altul se va face fluid este o alta schimbare extrem de importanta care ajunge in Samsung Galaxy S22 ULTRA, iar asta pentru ca in mod obisnuit exista lag la fiecare trecere.

Samsung Galaxy S22 ULTRA ar urma sa foloseasca un senzor de imagine produs de catre doua divizii proprii, iar el foloseste tehnologii similare cu cele utilizate de catre camerele digitale compacte, sau cele DSLR. Sony Xperia 1 III foloseste o tehnologie similara, insa aceea este limitata doar la nivelurile de zoom 3x – 4.4x, in timp ce Samsung Galaxy S22 ULTRA ar trebui sa poata merge pana la 10x, deci diferenta este una chiar uriasa intre ele.

Samsung Galaxy S22 ULTRA va fi lansat in prima parte a anului 2022, cel mai probabil chiar in ianuarie, si vom afla cu siguranta mai multe despre el in ultima parte a acestui an.