Electrocasnicele Flanco cu Reduceri Mari in Etapa 2 a Rabla

Electrocasnicele Flanco Reduceri Etapa 2 Rabla

Flanco anunta ca etapa a 2-a de reduceri la electrocasnice a inceput in Romania, si ca toti cei interesati sa profite de ofertele disponibile pot sa foloseasca in momentul de fata voucherele autoritatilor in aceasta pagina, acolo fiind listate si ofertele noi.

Flanco a modificat ofertele disponibile pentru clientii din toata Romania ca prate a programului Rabla, astfel ca vorbim in momentul de fata despre noile categorii de produse pentru care se pot oferi reduceri cu voucherele pe care le da statul roman.

Flanco a facut fix ceea ce am vazut ca au facut inclusiv alte magazine online din Romania cand a venit vorba despre programul Rabla, astfel ca toate promotiile care sunt listate in aceasta pagina sunt la aceleasi tipuri de produse precum la alte magazine.

Flanco are promotii foarte bune pentru electrocasnicele care sunt incluse in aceasta etapa a campaniei din Romania, si daca va uitati cu atentie, mai mult ca sigur veti gasi ce sa cumparati de la magazinul online, sau din magazinele sale fizice din toata tara.

Flanco va anunta si etapa a 3-a de reduceri in momentul in care autoritatile vor permite folosirea voucherelor pentru cumparaturi si pentru acele tipuri de electrocasnice, asa ca mai aveti putin de asteptat pana cand se va intampla acest lucru.