ING Bank: Oficial, Mesajul Important pentru Clientii Romani

ING Bank autentificari

ING Bank are un mesaj oficial si foarte important pentru toti clientii sai din Romania, astfel ca daca te numeri printre ei, ar trebui sa tii cont de ceea ce spune banca in momentul de fata. Mai exact, cei de la ING Bank le spun clientilor din toata Romania ca recomanda folosirea sistemelor de autentificare biometrica pentru usurarea accesarii aplicatiei sale pentru mobile banking, evitand astfel sa mai foloseasca username si parola de fiecare data.

ING Bank vine cu acest mesaj important pentru clientii din Romania dupa ce a decis cu ceva timp in urma sa le ofere clientilor sai posibilitatea de a beneficia de o asemenea experienta. Utilizarea sistemelor de securitate biometrica pe care ING Bank le pune la dispozitie pentru aplicatia sa sunt foarte utile pentru foarte multa lume, mai ales ca introducerea parolei si username-ului la fiecare logare in aplicatie nu e tocmai ce vrea toata lumea.

ING Bank: Oficial, Mesajul Important pentru Clientii Romani

ING Bank le permite clientilor cu telefoane iPhone sa foloseasca Face ID, daca au aceasta optiune, in timp ce restul care au doar Touch ID pot folosi doar aceasta optiune pentru logare. In cazul Android cei de la ING Bank permit doar folosirea unei amprente pentru logare in cadrul aplicatiei, iar asta deoarece sistemele de recunoastere faciala nu sunt suficient de sigure pentru a fi folosite de catre oameni pentru a accesa informatii atat de sensibile precum cele bancare.

ING Bank ofera totul de ceva vreme fara sa faca vreo schimbare in ceea ce priveste modul de autentificare, asa ca e improbabil sa vedem alte metode biometrice de autentificare folosite prea curand. Asta e valabil atat pentru iPhone, cat si pentru Android, dar e bine totusi sa folositi sistemele pe care le aveti la dispozitie pentru ca in baz alor puteti avea parte de o experienta mult mai buna de folosire a aplicatiei pe care banca o ofera acum pentru noi.

ING Bank actualizeaza in mod constant aplicatia sa bancara pentru a le oferi clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta posibila, si e recomandabil sa instalati acele actualizari cand apar.