BCR Romania: Problema care e Recunoscuta Oficial Clientilor

BCR Romania valoare

BCR Romania a recunoscut in mod oficial o problema care le-a dat batai de cap unora dintre clienti, banca din Romania confirmand faptul ca ea s-a numarat printre cele care i-au fost raportate pana acum. BCR Romania a recunoscut faptul ca o problema a aplicatiei George pentru Android a generat probleme in momentul in care clientii incercau sa faca plati in sume mari prin intermediul ei, insa se pare ca problema aceasta a si fost rezolvata deja.

BCR Romania incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre folosirea serviciilor sale, astfel ca destul de des se intampla sa ezolve probleme. Avand in vedere ca in aceasta situatie vorbim despre o problema care a afectat versiunea pentru Android a aplicatiei proprii, BCR Romania a decis sa o actualizeze prin intermediul Google Play Store astfel incat clientii sa nu mai aiba probleme cu tranzactiile.

BCR Romania: Problema care e Recunoscuta Oficial Clientilor

BCR Romania isi actualizeaza in mod regulat aplicatiile pentru telefoanele mobile, astfel ca atunci cand apare vreo problema, ea este destul de rapid rezolvata de catre banca. In aceasta situatie vorbim totusi despre o problema cu care doar utilizatorii de telefoane Android s-au confruntat, iar asta pentru ca in cazul versiunii pentru iPhone a aplicatiei George a celor de la BCR Romania nu exista vreo mentiune cu privire la o asemenea problema in ultima actualizare.

BCR Romania ofera prin aplicatia George o multitudine de functii speciale care le permit clientilor sa isi administreze mai usor conturile bancare oriunde s-ar afla, direct de pe telefoanele mobile. Mai mult decat atat, aplicatia George a celor de la BCR Romania are implementate si o serie de functii speciale de care oricare dintre clienti se pot bucura in momentul de fata, si pe website-ul bancii sunt detaliate toate functiile speciale pe care aceasta aplicatie le ofera.

BCR Romania distribuie aplicatia George in mod gratuit prin App Store sau Google Play Store, deci este recomandabil sa o descarcati doar de acolo, si nu din alte surse de pe internet.