Netflix: Milioane de Oameni Vizati de o Decizie Importanta

Netflix producator

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, cu sute de milioane de abonati pe intreaga planeta, iar pentru multi a luat o decizie importanta despre care ar trebui sa stim. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia ca pentru europeni sa produca si mai mult continut local dedicat, astfel ca a devenit cel mai mare producator de continut de acest gen, iar desigur ca aceasta este o veste grozava pentru toti europenii.

Netflix a schimbat complet ceea ce face pentru abonatii din Europa, astfel ca daca anul trecut era departe de ceea ce ofera acum, lucrurile s-au schimbat in 2020 pe masura ce oamenii au stat blocati in case. In Netflix a devenit de departe cel mai mare producator de continut local in Europa, depasind inclusiv BBC, grup care pana in 2020 era pe primul loc in acest top, dar si-a redus substantial productiile, pandemia de Coronavirus fiind mai mult ca sigur de vina.

Netflix: Milioane de Oameni Vizati de o Decizie Importanta

Netflix producator europa

Netflix a produs, sau a inceput sa produca, in anul 2020 nu mai putin de 72 de filme, seriale, documentare, specifice pentru Europa, aproape dublu fata de doar 43, cate a produs in anul 2019. Diferenta este una uriasa pentru compania americana, dar asta ne arata inca o data cat de important este pentru Netflix sa le ofere europenilor motive serioase sa nu ignore productiile pe care le ofera in momentul de fata pentru toata lumea, si asta e o veste excelenta.

Netflix investeste foarte multi bani pentru a produce tot acest continut in Europa in momentul de fata, dar are si zeci de milioane de abonati pe continent, deci are de unde sa sustina toate aceste investitii. Avand in vedere succesul pe care Netflix il are in Europa, e de asteptat ca aceste investitii sa continue in ritm sustinut inclusiv in anii urmatori, mai ales ca este de asteptat ca numarul de abonati sa creasca in continuare in Europa.

Netflix va ramane fara discutie cel mai mare producator de continut local pentru continentul european, deci ramane doar sa ne bucuram de ceea ce ne va oferi compania americana.