Orange: Vestea Oficiala Grozava, ce Trebuie sa Stie Clientii

Orange inceput

Orange are o surpriza grozava pentru clientii sai din Romania, ea venind printr-un mesaj oficial pe care operatorul de telecomunicatii l-a transmis pentru toata lumea astazi, si e bine sa stii de el. Orange le spune clientilor din toata Romania despre faptul ca pentru primele plati facute folosind Orange Money le ofera posibilitatea de a se bucura de 3 bonusuri in valoare de 50 de LEI care sunt returnati in contul pe care il au in platforma.

Orange incearca de cateva luni sa creasca si mai mult baza de clienti ai Orange Money, serviciul fiind folosit deja de sute de mii de romani, insa operatorul de telecomunicatii vrea si mai multi clienti. In aceasta idee, separat de toate bonusurile pe care Orange le ofera pentru Orange Money, operatorul le da acum clientilor inclusiv 150 de LEI pentru primele 3 plati care sunt facute folosind conturile emise prin intermediul acestui serviciu financiar.

Orange: Vestea Oficiala Grozava, ce Trebuie sa Stie Clientii

Orange nu spune daca e nevoie sa fie facuta o plata cu cardul, online sau in magazine, sau e nevoie de un transfer catre alt cont, insa probabil ca nici nu conteaza atat timp cat incepeti sa folositi contul. Cei de la Orange vor sa atraga cat mai multi clienti pentru serviciul Orange Money, care este gandit ca unul menit sa ofere experiente bune pentru administrarea banilor, si nu numai, dar ramane de vazut cata lume va dori sa profite de experienta.

Orange mai desfasoara alte promotii speciale pentru Orange Money in momentul de fata in Romania, iar daca sunteti interesati sa profitati de ele, ar fi cazul sa o faceti cat inca mai sunt disponibile. In general cei de la Orange ofera diverse sume de bani drept premii pentru folosirea conturilor Orange Money in mod obisnuit, asa ca daca aveti unul, nu exista vreun motiv sa nu incercati sa profitati de ceea ce vi se ofera fara plata acum.

Orange ofera mai multe detalii despre toate promotiile sale direct pe website-ul sau in momentul de fata, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a descoperi tot ceea ce ar trebui sa stiti.