Facebook Messenger: Schimbarea SPECIALA pentru Toate Telefoanele

Facebook Messenger emiji sunete

Facebook Messenger are lansata o schimbare speciala pentru toate telefoanele iPhone si Android care au aplicatia platformei de mesagerie instalata in momentul de fata si vorbim despre o decizie extrem de interesanta a companiei Facebook pentru noi.

Facebook Messenger are lansat ceva ce vine cu denumirea “soundmojis”, adica emoji sub forma de sunete, totul in ideea de a face conversatiile mult mai interesante pentru toti utilizatorii platformei de mesagerie, iar mai jos aveti explicatia oficiala a schimbarilor.

Acum imaginați-vă dacă emoji-urile dvs. ar putea vorbi, ce sunet ar face? Vă prezentăm cel mai recent instrument de expresie Messenger: Soundmojis. Chat-urile dvs. au devenit mult mai puternice.

Deci, ce este un Soundmoji? Este un emoji de nivel următor care vă permite să trimiteți clipuri de sunet scurte într-un chat Messenger, variind de la aplauze 👏, greieri 🦗, tambur 🥁 și râsuri rele 👻, până la clipuri audio de la artiștii preferați precum Rebecca Black și emisiunile dvs. TV preferate și filme precum F9 de la Universal Pictures, NBC și Brooklyn Nine-Nine de la Universal Television și Netflix și Bridgerton de la Shondaland. „Ah, drama tuturor lucrurilor.”

Pentru a vedea Soundmojis, accesați aplicația Messenger, începeți un chat, atingeți fața zâmbitoare pentru a deschide meniul de expresii și selectați pictograma difuzor. De acolo, puteți previzualiza și trimite sunetele dvs. preferate din nou și din nou.

Lansăm o întreagă bibliotecă Soundmoji pe care o puteți alege, pe care o vom actualiza în mod regulat cu noi efecte sonore și mușcături de sunet celebre. Fiecare sunet este reprezentat de un emoji, menținând în joc emoji-urile vizuale pe care le iubim cu toții, aducând în același timp sunetul în mix. Cel mai bun din ambele lumi!