Romania: Probleme ce Genereaza Explozia de Cazuri in Valul 4

Romania Probleme Genereaza Explozia Cazuri Valul 4

Romania inregistreaza o explozie de cazuri noi de Coronavirus in aceasta perioada, iar asta este vizibil in momentul de fata pentru oricine pentru ca de mai bine de o saptamana vorbim despre cifre foarte mari privind infectarile noi, ele apropiindu-se de cele din primavara.

Romania a inregistrat in ultimele 7 zile un numar dublu de cazuri noi de Coronavirus in raport cu saptamana anterioara, autoritatile tragand un semnal de alarma cu privire la faptul ca in luna octombrie am putea ajunge la 15.000 de noi cazuri zilnice inregistrate in tara.

Romania are expuse de catre autoritati si principalele motive din cauza carora exista aceasta situatie foarte grava, prima dintre ele fiind lipsa unui numar mare de romani care sa fie vaccinati impotriva Coronavirus, doar o treime din populatia totala fiind imunizata deocamdata.

Romania are deasemenea impuse si anumite reguli de preventie impotriva infectarii cu noul Coronavirus, dar cei de la INSP spun ca nerespectarea lor in totalitate este una dintre problemele care stau la baza acestei cresteri mari a numarului de cazuri noi din tara noastra.

Romania Probleme Genereaza Explozia Cazuri Valul 4 infectari

Romania are in final si o problema mare din cauza faptului ca exista o transmitere comunitara intensa in aceasta perioada a variantei Delta, iar asta probabil ca ne va aduce cifre si mai mari de infectari pana cand vor fi impuse restrictii mai serioase.