Anuntul OFICIAL al LIDL Romania pentru Clienti, ce NU Stiau Romanii

Anuntul OFICIAL LIDL Romania Clienti NU Stiau Romanii

LIDL Romania a publicat un anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, unul despre care ar trebui sa stie oricine pentru ca vorbim despre o masura importanta aplicata in tara noastra. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa ajute la protejarea naturii, astfel ca le ofera romanilor posibilitatea de a recicla in mod sigur bateriile pe care le au in propriile case, totul fiind disponibil in oricare dintre magazinele sale pana la finalul acestui an, oricine putand profita de tot.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie de reciclare a bateriilor in oricare dintre locatiile sale din Romania, iar asta pentru ca vrea sa le ofere clientilor sai posibilitatea de a nu arunca aceste baterii acolo unde nu pot fi reciclate. LIDL Romania le transfera catre centre speciale in care bateriile sunt aruncate in mod sigur, astfel incat sa nu afecteze natura in procesul de descompunere, ceva ce desigur ca reprezinta o problema foarte serioasa, dar care acum poate fi evitata.

LIDL recicleaza baterii si iti da altele noi la schimb

Compania a publicat si un regulament in baza caruia pot fi reciclate bateriile, astfel ca oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de acest sistem, au posibilitatea de a primi gratuit o baterie la 7 reciclate. LIDL Romania le ofera clientilor baterii AEROCELL la schimb pentru cele aduse la reciclare, iar chiar daca brand-ul in sine nu e unul dintre cele mai cunoscute, vorbim totusi despre baterii oferite gratuit in schimb-ul unora care oricum nu mai pot fi folosite in vreun fel.

Avand in vedere ca in Romania nu exista chiar atat de multe locatii in care putem recicla bateriile in vreun fel, solutia pe care cei de la LIDL Romania o ofera aici este una extrem de buna, si poate fi adoptata inclusiv de alte lanturi de magazine. Desigur ca e nevoie si ca romanii sa participe la campaniile de acest gen pentru a scapa de bateriile pe care nu le mai folosesc, asa ca in final implicarea este cea care conteaza cel mai mult pentru proiectele acestea.

Campania de reciclare de baterii se desfasoara pana la finalul acestui an in magazinele LIDL din toata tara, asa ca puteti merge oriunde doriti pentru a scapa de bateriile pe care nu le mai folositi in vreun fel.