CEC Bank: AVERTISMENTUL de URGENTA Transmis pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank AVERTISMENTUL URGENTA Transmis TOTI Clientii Romani

CEC Bank ii avertizeaza pe toti clientii din Romania chiar inainte de Paste in legatura cu o problema urgenta despre care toti ar trebui sa stie chiar in momentul de fata, astfel ca ar fi bine sa aveti in vedere ceea ce spune banca acum. Mai exact, cei de la CEC Bank le transmit romanilor din toata tara ca trebuie sa fie extrem de vigilenti in momentul in care isi pun diverse produse la vanzare pe website-urile de anunturi online din Romania.

CEC Bank spune ca in momentul in care facem acest lucru, iar o persoana vrea sa ne plateasca pentru a cumpara produsele pe care le vindem, ar trebui sa le spunem exclusiv IBAN-ul conturilor noastre bancare, nu altceva. Problema este una veche, si dateaza inca din cursul anului 2020, atunci cand OLX a inceput sa fie folosit ca sursa de victime de catre unele persoane rau intentionate care voiau sa fure banii romanilor, iar CEC Bank fix de asta ne avertizeaza.

CEC Bank: AVERTISMENTUL de URGENTA Transmis pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank incearca sa le aduca in atentie romanilor problema majora a pacalirii lor sa-si ofere datele complete ale cardurilor pentru a primi bani de la persoane in schimbul produselor pe care le vand prin website-urile de anunturi online. CEC Bank spune ca in nicio situatie nu ar trebui sa furnizam datele cardurilor pentru a primi bani, ci doar IBAN-ul conturilor, iar asta deoarece datele cardurilor sunt folosite exclusiv pentru achizitii online, nu pentru a primi bani.

CEC Bank a emis aceasta atentionare pentru ca, cel mai probabil exista destui romani in momentul de fata care cad in plasa hackerilor care incearca sa le fure banii, deci e nevoie de noi atentionari pentru ca oamenii sa stie in legatura cu ce trebuie sa se protejeze acum. Din pacate, problemele generate de catre aceste tipuri de atacuri raman in continuare foarte serioasa, ca de la CEC Bank vine o atentionare urgenta pe care nimeni nu ar trebui sa o ignore.

CEC Bank are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre clientii sai, deci e important sa le aveti in vedere pe acestea pentrua  fi in siguranta ina ceasta perioada complicata pentru toata lumea.