GravityLockScreen – scoate slide to unlock din LockScreen, permite deblocarea in stil Android

     GravityLockScreen este un nou tweak lansat aseara in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa scoata din LockScreen slider-ul care ne ajuta sa facem deblocarea terminalelor noastre. In locul slider-ului nu vom avea nimic iar deblocarea se face acum prin simpla “tragere” a LockScreen-ului pana in partea de sus a ecranului. Tweak-ul se numeste GravityLockScreen pentru ca daca nu tragem complet LockScreen-ul in sus atunci el va reveni la pozitia initiala si va acoperi din nou ecranul fara a face deblocarea. Prin tragerea in sus a LockScreen-ului vom afisa aplicatiile disponibile deja in Springboard insa nu le vom putea accesa.

     GravityLockScreen aduce un stil de deblocare asemanator cu cel din Android insa pe iOS este necesar un swype de jos in sus iar la Android ecranul poate fi tras in orice parte. GravityLockScreen functioneaza independent de Winterboard si de alte tweak-uri deci nu veti avea probleme indiferent ce instalati. GravityLockScreen este disponibil in Cydia in repo-ul BIgBoss pentru 1.99$.

GravityLockScreen adds physics to your lock screen. It adds a new way to unlock your phone with smooth animations and customizable settings. Adjust the gravity and bounce in the settings panel

Features:

  • Winterboard independent
  • Adjustable physics
  • See more of your wallpaper, removes slide to unlock bar
  • Notifications are seen as usual
  • Looks great with Windows OS7 themes 🙂
  • Runs well on older devices