WhatsApp a LANSAT o Schimbare Importanta pentru Toate iPhone si Android

WhatsApp LANSAT Schimbare Importanta Toate iPhone Android

WhatsApp a decis ca e timpul sa-si surprinda din nou utilizatorii din intreaga lume, asa ca a decis sa lanseze o schimbare importanta pentru toate iPhone si Android, iar noi ar trebui sa ne putem bucura de ea deja. Vorbim despre o schimbare care vizeaza statusurile, povestile, pe care le putem publica in cadrul WhatsApp in momentul de fata, si care pot fi vizualizate de catre oricare dintre persoanele care ne au in agenda de contacte, sau doar de unele, in baza restrictiilor noastre.

WhatsApp a decis sa lanseze o functie speciala care ne ofera posibilitatea de a reda mult mai rapid povestile publicate in sectiunea Status care contin si mesaje vocale, ceva ce vine ca o veste excelenta pentru noi. Puteti vedea ma ijos ca exista limite in ceea ce priveste viteza cu care putem reda povestile care au fost publicate de catre oricare dintre persoanele care folosesc WhatsApp pe iPhone si Android, asa cum se intampla si in conversatiile obisnuite.

WhatsApp a LANSAT o Schimbare Importanta pentru Toate iPhone si Android

WhatsApp a implementat deasemenea si posibilitatea de a asculta mesajele de acest gen atunci cand purtam conversatii cu alte persoane, astfel ca redarea nu va fi intrerupta daca parasim sectiunea pentru statusuri. Mai mult decat atat, daca vrem sa publicam un mesaj vocal intr-un status, putem sa punem pauza inregistrarii si sa o reluam fara ca ea sa fie pierduta, ceva ce era cerut de extrem de multa vreme de catre utilizatorii cu telefoane iPhone si Android.

WhatsApp a gandit toate aceste schimbari pentru a imbunatati substantial experienta de care beneficiaza milioanele de utilizatori din intreaga lume, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta. Pentru a beneficia de aceasta schimbare pentru WhatsApp trebuie sa aveti instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, deci daca nu ati facut inca actualizarea, e important sa o faceti cat mai rapid pentru a beneficia de noutati.

WhatsApp mai are si alte schimbari majore pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca toate sa fie lansate oficial.