Apple ar putea lansa o noua linie de Mac-uri pana la sfarsitul anului

Asteptati o noua linie de Mac-uri de la Apple anul acesta? Daca da atunci poate va intereseaza un nou model de Mac pe care se pare ca Apple se pregateste sa il lanseze pana la sfarsitul acestui an. Noul produs ar urma sa fie complet diferit de ceea ce are Apple in oferta la ora actuala, atat de diferit incat Apple ar planuit o denumire noua pentru el. Acum se speculeaza ca ar fi vorba despre un Mac insa in realitate ar putea fi vorba despre orice avand in vedere ca zvonurile despre produse Apple nelansate sunt rareori complet corecte.

According to anonymous source in Asian supplier company, Apple seems to be preparing project to release new Mac line-up which is absolutely different from current products until end of this year.

Though this source does not told in detail, this new Mac line seems to be clearly different products from current ones, so new product name could be given.>

Zvonul privitor la noul “Mac” vine de la un site japonez care deocamdata nu a prea oferit informatii 100% exacte dar niciodata nu se stie ce planuieste Apple si ce scapa la presa.