Prima Pagina Apple Apple ar putea folosi in viitor ecrane OLED in dispozitivile sale

Apple ar putea folosi in viitor ecrane OLED in dispozitivile sale

     Vara aceasta am scris de cateva ori ca Apple ar putea lansa un televizor sau iDevice-uri cu ecrane OLED. Multi producatori de terminale Android folosesc astfel de dispozitive insa Apple nu face acelasi lucru din cauza yield rate-ului mare pentru astfel de ecrane. Desi s-a zvonit ca Apple ar putea construi televizoare cu ecrane OLED, o publicatie din Coreea de Sud anunta ca deocamdata compania din Cupertino nu va adopta aceasta tehnologie din cauza costurilor mari si a tehnologiei imperfecte in cazul ecranelor de mari dimensiuni.

It’s true that Apple has keen interest in TV, allowing users to stream music, videos and TV shows via iTunes, though that needs some iPhone and iPad integration, however, Apple is still pessimistic about using OLED displays. Because Apple is worried over higher costs and technology-related issues linking to large-sized OLED displays, it is groundless that Apple has asked LG Display to supply its OLED screens for its upcoming televisions.

       Practic aflam astazi ceea ce stiam deja, Apple ramane la tehnologiile pe care le foloseste in prezent deoarece sunt mai ieftine, sunt sigure si compania din Cupertino are deja incheiate contracte pentru cativa ani buni si obtine componente la preturi foarte bune. O schimbare pe ecrane OLED ar putea surveni poate peste 3, 4 ani cand tehnologia se va perfectiona si yield rate-ul ar putea deveni mai bun. Din punctu meul de vedere Apple nu va implementa vreodata ecrane OLED decat daca va investi intr-o fabricare in care se construiesc asemenea ecrane si va perfectiona procesul de productie.

 • guest

  Pai tocmai am citit undeva ca ar fi investit un miliard cu Sharp. Pt ce fel de ecrane ?

 • Nimeni nu stie daca a investit Apple sau nu, era un zvon.

 • guest1

  eu cred ca, va fi pe viitor app o sa achizitioneze cateva firme ca, nu le convine sa achizitioneze ecrane mai scumpe ca, nu le ies lor socotelile app vrea piese ieftine si vinde scump pe premiza asta sau adunat bani si bv lor ca, stiu sa negocieze

 • guest

  Apple nu o sa achizitioneze niciodata firme de productie hardware pt ca investitia este enorma si profitul mic. Sunt rebuturi multe cu toata tehnologia avansata .
  Din pozitia de cumparator pot negocia pretul si chiar forta preturi mici prin comenzi masive.
  Pozitia lor financiara s-ar clatina serios, daca de exemplu ar investi cateva zeci de miliarde intr-o fabrica de procesoare si ar avea un mic rateu cu unul din modele.
  Jobs stie toate astea, si de aceea prefera “easy money”.
  Deci cel mult vreo colaborare cu vreunul din producatorii consacrati. Daca aia dau gres, Apple pierde niste bani si atat. Nu pierde renume, ca nu el este producatorul.