Twitter lanseaza Twitter Photos Galleries pentru iOS 5?

     In cursul serii trecute compania Twitter a lansat o noua functie numita Twitter Photo Galleries care permite utilizatorilor sa vada ultimele imagini publicate de catre persoanele pe care le urmaresc. Twitter a adaugat pe pagina fiecarui utilizator un mic feed de imagini in care sunt prezentate ultimele 100 de poze publicate de utilizator pe contul sau de pe Twitter. Noua functie implementata de catre Twitter nu afiseaza si clipurile video publicate in feed-ul fiecaruia deci totul se rezuma doar la pozele publicate utilizand principalele sisteme de partajare a pozelor. Iata cateva informatii despre Photo Galleries :

  • User galleries can be found on an individual users’ Profile page.
  • Clicking on View All will open the user gallery in your current window.
  • There are two different options for viewing the galleries that can be changed in the upper right-hand corner of the gallery once it’s opened:
  • The grid view will show you thumbnails of all images we’re able to display.
  • The detail view will show you the most recent image, complete with the body of the Tweet displayed below it and thumbnails for other images above it.

     Interesant la aceasta functie mi se pare faptul ca ea a fost lansata chiar inaintea iOS 5 care include suport pentru partajarea pozelor pe Twitter. Aplicatia Twitter din App Store nu are deocamdata implementata noua functie insa probabil in viitorul foarte apropiat o vom vedea si acolo sub forma unei optiuni disponibile in meniu. Avand in vedere ca din septembrie/octombrie cateva zeci/sute de milioane de posesori de iDevice-uri vor avea acces la functia de partajare a pozelor pe Twitter, din punctul meu de vedere aceasta noua functie a fost special conceputa in colaborare cu Apple.