Vodafone si Revolut iti dau 100 de LEI GRATUIT, ce Trebuie sa Faci

Vodafone Revolut dau 100 LEI GRATUIT Trebuie Faci

Vodafone si Revolut au vesti grozave pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca le dau 100 de LEI oamenilor care sunt interesati sa primeasca acesti bani daca aleg in mome ntul de fata sa participe la o campanie pe care cele doua companii o deruleaza pentru oricare dintre oamenii interesati.

Vodafone si Revolut le cer romanilor din toata tara sa-si faca conturi atat in cadrul aplicatiei MyVodafone, cat si in platforma financiara, iar apoi sa plateasca o factura, sau sa-si reincarce cartela folosind aplicatia grupului de telecomunicatii, iar asa vor fi inscrisi automat in promotie.

In baza mesajului de mai jos, se da de inteles ca acei 100 de LEI vin la pachet si cu 2 luni de Revolut Premium, iar banii si beneficiul ar trebui sa fie oferiti pentru toti cei care sunt clienti noi ai Revolut, in timp ce in cazul Vodafone Romania nu se specifica daca e vreo obligatie de a fi client nou pentru a participa.

Vodafone Romania a mai avut parteneriate cu cei de la Revolut in trecut, astfel ca nu vorbim despre ceva nou oferit in momentul de fata de catre cele doua companii, insa e bine sa stiti daca merita, sau nu, sa profitati de aceasta promotie speciala in momentul de fata pentru a va bucura de ofertele existente.

Vodafone x Revolut te recompensează cu 100 de lei! Fă-ți cont Revolut și plătește factura sau încarcă-ți Cartela în aplicația My Vodafone. În plus, primești și 2 luni de beneficii premium.

Activează oferta.