WhatsApp face o Schimbare MAJORA pentru Telefoane, ce Noutate a Pregatit

WhatsApp permite Logarea Conturilor Tabletele Android Oamenilor

WhatsApp continua sa faca in secret modificarile pe care le cer miliarde de utilizatori din intreaga lume, iar asta pentru ca exista foarte multi oameni care vor sa beneficieze de unele functii care exista in alte aplicatii de mesagerie, iar cea despre care vorbim acum e una dintre ele.

WhatsApp implementeaza in sfarsit o functie speciala care ne va oferi posibilitatea de a ne conecta contul la o tableta, Android deocamdata, dar cu siguranta va fi oferita in viitor inclusiv o optiune pentru a conecta tabletele iPad, ceva cerut de ani, si ani, de zile de catre multi oameni.

WhatsApp a implementat deja in versiunea beta pentru Android a aplicatiei sale functionalitatea care permite conectarea unei tablete Android la un cont facut de pe un iPhone, chiar daca acel cont mai este interconectat si cu maxim alte 4 dispozitive, in baza limitarilor existente pentru sistem.

De foarte multa vreme ne-a fost promis de catre WhatsApp Messenger un sistem care sa ne ofere posibilitatea de a folosi platforma de mesagerie pe mai multe dispozitive, iar acum intr-un final avem aceasta optiune disponibila, ceva ce vine ca o veste excelenta pentru toata lumea acum.

WhatsApp Messenger lucreaza pentru a extinde suportul pentru aceasta functionalitate inclusiv la iPad, dar inclusiv si la telefoanele mobile, iar in baza datelor aparute pana acum, se pare ca acest suport va fi oferit undeva in cursul urmatoarelor luni pentru utilizatorii obisnuiti din toata lumea.

WhatsApp permite Logarea Conturilor Tabletele Android Oamenilor beta