Pachetul Orange cu Beneficii SPECIALE pentru Clientii din Romania

Pachetul Orange Beneficii SPECIALE Clientii Romania

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, are un pachet cu beneficii speciale pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de bani inapoi cand folosesc cardurile Orange Money pentru anumite tipuri de tranzactii oricand.

Orange vorbeste mai jos despre faptul ca pachetul special de beneficii Extra Travel le ofera clientilor din Romania posibilitate de a primi inapoi 7% din banii cheltuiti pentru calatorii in strainatate, cu un maxim de 100 de LEI pe luna, banii fiind transferati direct in contul bancar pe care-l avem in cadrul platformei.

Conform celor de la Orange Romania, trebuie sa folosim un card de credit Orange Money pentru a ne bucura de aceasta oferta speciala in momentul de fata, deci e bine sa aveti in vedere inclusiv acest lucru pentru a fi siguri ca primiti banii pentru cumparaturile pe care le faceti cand nu sunteti in Romania.

Orange Romania vorbeste deasemenea si despre faptul ca ofera 50% reducere la comisionul de conversie valutara pentru platile cu cardul in strainatate atat pentru noi, cat si pentru familia noastra, desigur doar daca toate cardurile sunt facute la platforma Orange Money, si nu altundeva.

Utilizatorii cardului de credit Orange Money, care au activat pachetul de beneficii Extra Travel și care efectuează prin intermediul cardului plăți corespunzătoare cheltuielilor de călătorie în țară sau străinătate.

Primești 7% bani înapoi în contul Orange Money, maximum 100 lei/lună, imediat după plata cheltuielilor de călătorie, prin cardul de credit Orange Money și pachetul de beneficii Extra Travel activat. În plus, ai asigurare de călătorie pentru tine și familia ta și reducere de 50% la comisionul de conversie valutară pentru plățile cu cardul în străinătate.