E.ON: Extrem de IMPORTANT Anunt de care TREBUIE sa Stie Toti Clientii

EON Extrem IMPORTANT Anunt TREBUIE Stie Toti Clientii

E.ON, furnizor de electricitate si gaze naturale de care depind milioane de romani pentru furnizarea de energie la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu modalitatea prin care isi pot reduce substantial consumul, pe termen lung, daca reduc temepratura in case.

E.ON spune ca atunci cand nu suntem acasa, putem sa reducem temperatura din camerele de locul cu 1 grad, pentru ca desi noi nu vom resimti aceasta diferenta, cand vine vorba despre consum, ea va conta, pe termen lung, putand aduce o economie de pana la 10% pe an pentru energia consumata de noi.

Conform celor de la E.ON Romania, temperaturile recomandate in casa ziua si noaptea sunt de 20, respectiv 18 grade, in timp ce atunci cand nu suntem acasa, ar trebui sa avem setata tempratura de 18 grade, pentru a inregistra un consum de energie mult mai redus decat in mod normal, si aceasta diferenta o vom resimti i nfacturi.

E.ON Romania explica faptul ca toate aceste modificari putem sa le stabilim prin termostatul pe care il utilizam pentru a controla temperatura din casele noastre, existand si multiple solutii pentru instalarea unui termostat in propria casa, fie de la compania de energie, fie de la alti furnizori de servicii de acest gen din Romania.

Setează termostatul cu 1°C mai puțin – tu nu vei simți această diferență minoră de temperatură. În schimb, vei observa că valoarea facturii scade. Poți economisi astfel aproximativ 5 – 10% pe an. De asemenea, temperatura optimă recomandată este de 20°C pe timp de zi și de 18°C pe timp de noapte și 17°C grade, când nu ești acasă. Programând termostatul în acest fel, te vei bucura și de confort, și de o factură mai mică.