Tepe cu aplicatii din App Store: Phone Security Pro

   Continui astazi seria tepelor cu aplicatii din App Store prezentandu-va Phone Security Pro™, o aplicatie care promite sa ne aduca un nou mod de a debloca lockscreen-ul iDevice-urilor noastre. Aplicatia ar trebui sa ne dea posibilitatea de a modifica modalitatea de unlock a iDevice-urilor conform descrierii din App Store insa realitatea este ca ea nu poate face acest lucru. Apple NU permite vreunei aplicatii sa modifice sistemul slide to unlock din LockScreen asa ca tot ceea ce prezinta dezvoltatorul este desigur o mare minciuna, dar asta nu e ceva nou in App Store.

Finally you can setup a Dot-Lock screen to protect your iPhone from Theives!!  With this app you get a new way to protect your privacy. Set your own custom pattern code to keep all intruders out!  Phone Security will sound one of the 10 alarms provided by the app if anybody moves your iPhone or iPod Touch.  They will have to know your passcode or dot-lock combination or kill the app in the multi-task bar in order to stop the alarm. 

    Problema cea mai mare? Spiritul de turma al necunoscatorilor care probabil vor cumpara in continuare aplicatia avand in vedere ca ea se afla in topul celor mai cumparate din App Store Romania. Am prezentat in weekend alte cateva tepe de aplicatii si vad ca ele inca se afla in topul celor mai cumparate aplicatii in continuare, deci prostia naivitatea oamenilor nu are limite.