iPhone 4S are probleme cu \”sunete statice\” in timpul apelurilor telefonice

    O problema a iPhone 4S despre care s-a discutat prea putin are legatura cu modul in care se desfasoara un apel telefonic initiat sau primit pe un dispozitiv al celor de la Apple. De cand am terminalul am observat ca in timpul aproape oricarui apel aud un usor “carait” in casca si pe forumul de discutii al Apple exista foarte multe persoane care se plang de exact aceeasi problema cu terminalul companiei. Initial nu am dat mare importanta acestui aspect insa pe masura ce initiam apeluri sesizam acel “carait” in difuzor si daca stii ca exista ceva acolo, nu uiti de el.

I think I might be having the same problem. I wasn’t sure if it was my carrier or the phone itself. I’m on Fido in Canada. When I’m on a call, it’s a slight static / digital crackling type noise… it doesn’t prevent me from having a conversation, but it does get annoying on a long phone call.

    Sunetul nu este deranjat si se aude foarte incet atunci cand vorbesti sau asculti pe cineva vorbind insa este acolo si reprezinta o problema pe care niciun update al iOS nu cred ca o poate rezolva. Nu stiu ce anume cauzeaza problema insa presupun ca exista o defectiune a difuzorului si din moment ce multa lume se plange este clar ca undeva ceva s-a gresit. Se pare ca sunetul respectiv se aude atat in apelurile telefonice normale cat si in cele facute folosind VoIP(eu nu am testat) deci singura solutie de a scapa de el este inlocuirea dispozitivului.

   Eu oricum intentionez sa il duc pe al meu in garantie insa sunt curios sa aflu cati dintre voi au avut asemenea probleme si daca le-ati rezolvat prin schimbarea terminalului.