iPod 720p HD Camera ne permite sa facem poze la rezolutia 720p cu iPod Touch si iPad 2

   iPod Touch 4G si iPad 2 sunt echipate cu camere frontale si in partea din spate, camere care din pacate  fac poze/filmari video la o calitate nu prea apropiata de cea oferita de camerele din iPhone 4/4S. Chiar si asa Apple ne permite sa inregistram video in format 720p cu ele insa pozele sunt facute la o rezolutie ceva mai slaba. iPod 720p HD Camera este o aplicatie din Cydia care ne da posibilitatea de a face poze in format 720p la rezolutia de 1280 x 720 pixeli folosind camera principala a iPod Touch 4G si iPad 2. Calitatea pozelor nu va fi imbunatatita insa pozele in sine vor putea fi vizionate la o rezolutie mai mare pe ecranele noastre, lucru pe care Apple nu il permite din varii motive.

iPod 720p HD Camera is a camera app base on Apple’s AVCam sample. It enables iPod touch with camera to take photo with 1280×960 resolution.

Other features include:

-takes picture while recording video

-switch camera (front camera resolution: 640×480)

Notice: this app only tested on iPod touch with camera.

-instruction:

touch anywhere of the preview or the “Photo” button to take a photo. The photo will save to photo album as original Photo app.

   iPod 720p HD Camera este dezvoltata in baza aplicatiei native Camera din iOS si pe langa marirea rezolutiei cu care sunt inregistrate pozele adauga si posibilitatea de a face poze in timp ce inregistram clipuri video. Aplicatia a fost recent actualizata si este disponibila gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.