Video: Samsung nu vede televizorul Apple ca un produs revolutionar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Szr5hGU3EK0[/youtube]

   In clipul video de mai sus avem ceea ce Samsung intelege a fi televizorul viitorului. Unele dintre functii sunt intr-adevar interesante si utile pentru un televizor insa modul in care Samsung a stiut sa le execute lasa de dorit. Televizorul nu intelege toate comenzile, raspunde greu la unele dintre ele si navigarea pe internet folosind gesturi este … mai mult decat ineficienta. In conditiile in care Samsung a prezentat un televizor destept care intr-o zi te va convinge sa arunci cu un papuc in el, managerii companiei asiatice spun ca un posibil televizor produs de Apple nu va fi unul revolutionar.

When Steve Jobs talked about he’s ‘cracked it’, he’s talking about connectivity – so we’ve had that in the market already for 12 months, it’s nothing new, it was new for them because they didn’t play in the space. It’s old news as far as the traditional players are concerned and we have broadened that with things like voice control and touch control; the remote control for these TVs has a touch pad.

   Ceea ce prezinta Samsung este grozav, este nemaipomenit insa numai ca si idee deoarece software-ul din spatele acelui televizor este groaznic in momentul de fata. Mi-as dori sa pot accesa pagini web direct din browser, mi-as dori sa am o experienta de navigare completa, mi-as dori sa pot juca jocuri pe televizor, mi-as dori sa il pot controla prin comenzi vocale insa privind clipul video de mai sus cred ca aceste lucruri sunt inca departe de realitate. Poate Apple nu va aduce foarte multe functii noi cu televizorul sau insa daca va reusi sa faca un produs care sa functioneze la fel de fluid precum iOS-ul atunci televizorul din clipul video de mai sus va fi dat uitarii.

   Lumea nu doreste sa se chinuie sa scrie o adresa web strangand din mana, lumea nu vrea navigare prin pagina mutand cursorul in colturile televizorului, lumea vrea o experienta buna oferita de un sistem de operare fluid si usor de folosit. Ceea ce prezinta Samsung mai sus e departe de asa ceva si sper ca pana la lansarea televizorului sa schimbe multe prin sistemul sau de operare altfel nu vad cum ar putea convinge oamenii sa dea mii de dolari pe un asemenea produs.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ALbN2xs7NjQ[/youtube]