Prima Pagina accesorii iPad 3 cu Retina Display va fi mai subtire decat iPad 2...

iPad 3 cu Retina Display va fi mai subtire decat iPad 2 conform producatorilor de carcase

   Baietii care in vara “au aruncat pe geam” zeci de mii de dolari pentru a produce carcase pentru terminalul iPhone 5, care nu a mai aparut, vorbesc acum despre iPad 3. Se pare ca ei au “schite” ale noii tablete si sustin ca ea va fi mai subtire decat tableta iPad 2. Informatiile acestea vin in contradictie cu cele prezentate acum cateva zile de un editor al iLounge care sustinea ca iPad 3 va fi cu 1 mm mai groasa decat iPad 2 si care probabil are surse mult mai bine informate. Producatorii de carcase pentru iDevice-uri au in general extrem de putine in formatii valide insa vorbesc mult pentru a atrage atentia lumii, lucru dovedit vara aceasta cand toti erau pregatiti sa lanseze carcase pentru iPhone 5 insa in final s-au ales cu altceva.

   Personal va recomand sa priviti ORICE zvon despre iPad 3 cu neincredere si pe cele venite de la producatori de accesorii sa le ignorati complet deoarece Apple nu ofera producatorilor de carcase schite pentru produsele care urmeaza sa apara pe piata.

 • Daniel

  cine naiba ii mai crede pe baietii care faceau carcase de iphone 5 :))

 • Tyty

  Cum se cheama jocul asta? Sau nu e inca aparut?

 • tintin

  ….. :)))))

 • intro- zis mai groasa, intr-o zi mai subtire…poate va avea aceiasi forma si greutate…doar cu chip, camera, si ram mai mare:))…un ipad 2S

 • @Dennis: Daca ii baga si Retina Display nu mai e iPad 2S, merita denumirea de iPad 3.

 • Cristi

  Foloseste asa mult retina la ipad?
  La iphone si ipod touch da. Scrisul este mai mic si trebuie sa te uiti cu atentie dar la un ecran asa de mare ca la ipad la ce ar putea folosi asa de mult. Eu tin tableta la o distanta destul de mare de ochi. De la aceasta distanta nu disting pixelii. Daca ma uit de aproape ”pot sa-i numar” cum ai zis tu odata dar altfel e ok.
  Ar trebui sa dea ios-ului un nou look si sa aiba o baterie mult mai buna si normal niste performante pe masura numelui iPad 3.

 • Lol, gandeste-te ca nu e vorba doar de pixeli, e vorba de o rezolutie de peste 2k. Gandeste-te cum vor arata jocurile sau site-urile web, sa mai spun de filme?

 • Masinuta

  Astea sunt povesti cu Retina Display ,ideea e de performanta vs consum si asa e jale cu bateriile, iti dai seama pe o asemenea rezolutie ce consum de energie ar fi in jocuri .
  Deocamdata va fi un DualCore inbunatatit poate cu un consum mai mic nu cred nici macar in vrajala cu 4cores .. cine are nevoie de ele , tocmai ce ai aratat single core de la intel.Ceva ram in plus , poate camea photo de pe 4s , apare Siri normal si gata noul Ipad .

 • Florin

  Si eu sunt de aceeasi parere, exact acelasi design but with a all new inside!
  Apple nu mai inoveaza… De mult!

 • Serios acum, ce ai schimba la design-ul iPad? Arata foarte bine, de ce sa strice un design frumos doar de dragul de a schimba ceva? Daca nu iti pune o bucata de cauciuc pe spate asta nu inseamna ca nu inoveaza.