Swipe for Mail te ajuta sa navighezi mai usor prin aplicatia Mail

  Swipe for Mail este un nou tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care permite posesorilor de iDevice-uri sa navigheze mult mai usor prin aplicatia Mail din iOS. Dupa cum ii spune si numele, tweak-ul adauga in aplicatia Mail optiunea de a face swipe de la un email la altul fara a mai receni in ecranul principal in care aveti listate toate email-urile. Apple nu a inclus o asemenea functionalitate in mod nativ in aplicatia Mail si ea este extrem de utila in cazul in care doriti sa cititi multe email-uri dar nu doriti sa le si stergeti.

Swipe to next or previous mail. Swipe for Mail adds the ability to swipe left or right in Mail.app to retrieve the previous or next e-mail.No icons is added to your home screen or settings. There are no options to configure.

  Swipe for Mail este complet inutil pe tableta iPad unde in partea dreapta avem listate toate email-urile primite insa pe iPhone/iPod Touch este o buna metoda de a citi toate mesajele primite. Swipe for Mail este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.