Locuiesti in Cluj? Municipalitatea iti va oferi probabil Wi-Fi gratuit in noile tramvaie

  Romania se modernizeaza incet dar sigur, iar in frumosul Cluj cetatenii vor avea la dispozitie 12 noi tramvaie exact precum cel pe care il vedeti in imagini. Ele au fost construite in Polonia si cumparate de municipalitate, iar dupa cum vedeti vorbim despre o imbunatatire majora fata de harburile garniturile care circula acum pe linii. Lasand la o parte majoritatea facilitatilor importante, fac referire doar la una care sigur va va bucura, capacitatea acestor garnituri de a va oferi Wi-Fi HotSpot-uri atunci cand calatoriti.

Noul tramvai dispune de dotări WI-FI care permit utilizarea conexiunii de internet pentru călători. Acest sistem permite şi realizarea legăturile de comunicare dintre vatman şi centrul de comandă. Mai mult, tramvaiul poate fi comandat şi din spate prin panoul de comandă amplasat în capătul garniturii, fără ca vatmanul să se mute din faţă în spate.

  Acum nu stiu daca municipalitatea va oferi internet gratuit sau nu in tramvaie, insa ar fi grozav sa se faca asa ceva, avand in vedere ca, probabil, niciun alt mijloc de transport in comun din Romania nu ofera asa ceva intr-o era in care internetul a devenit extrem de important in viata foarte multor locuitori ai planetei. Daca reusiti sa circulati cu vreu asemenea tramvai si aveti Wi-Fi gratuit, va rog sa ma anuntati si pe mine.