Google isi inchide blogul dedicat produselor Apple deoarece acestea au devenit foarte populare

  Timp de cativa ani de zile cei de la Google au avut un blog in care publicau informatii despre toate produsele concepute special pentru iDevice-uri sau Mac-uri. Acolo angajatii companiei anuntau versiuni noi ale aplicatiilor lansate deja pe platformele iOS/Mac OS X sau anuntau lansarea unor aplicatii complet noi, dar vremurile se schimba si Google recunoaste acest lucru. Pentru ca iDevice/Mac-urile companiei Apple au devenit atat de populare, cei de la Google au luat decizia de a inchide acel blog si de a oferi pe alte bloguri proprii informatii pentru software-ul dezvoltat pentru platformele iOS/Mac OS X.

 More than five years ago, we created this blog to tell you about our software for Macs. Since then, Apple’s products have become more popular than ever, and we’ve kept up by offering strong support for OS X and iOS, including the speedy and popular Google Chrome for OS X, the amazing Google Earth, and a whole bunch of excellent iOS apps. Our Mac and iOS support has now become so mainstream that we realized we just don’t need to keep Mac news on its own blog, so we won’t be posting here any longer. For updates, we encourage you to visit our blogs for individual products, like the Chrome Blog and the Lat Long Blog.

  Decizia celor de la Google este surprinzatoare avand in vedere ca extrem de multi angajati ai companiei utilizeaza produse ale Apple. Ei spun ca nu mai vor un blog in care sa anunte totul si ca utilizatorii trebuie sa caute informatiile pe diversele bloguri ale fiecaror produse software, insa parerea mea este ca decizia lor nu a fost luata in ideea de a aduce ceva bun pentru posesorii de produse Apple. In momentul de fata Google are nu mai putin de 19 aplicatii disponibile in App Store.