Tableta iPad a devenit principalul meu dispozitiv pentru gaming

  iDevice-urile celor de la Apple sunt prezentate ca fiind perfecte pentru gaming, mai ales daca se intampla sa nu stati toata ziua langa un calculator sau un laptop. App Store-ul ne pune la dispozitie cateva sute de mii de jocuri, aveti de unde alege tot ceea ce va intereseaza si dezvoltatorii stiu, desigur, cum sa va atraga prin titluri care nu doar ca arata bine, dar au si un gameplay pe masura. Daca aveti doar un iPhone atunci este cat se poate de clar ca acela este dispozitivul pe care il utilizati pentru a va juca, insa daca aveti si o tableta iPad situatia se schimba radical.

  In cazul meu tableta iPad a devenit principalul dispozitiv pe care ma joc si asta desigur din cauza ecranului mai mare. Cand apare un joc interesant pentru iPhone, il caut imediat pe tableta iPad si rareori il joc pe iPhone daca el nu este disponibil si pe tableta. De obicei renunt la joc si caut altul daca el nu este disponibil pe tableta iPad deoarece nu-mi place sa ma chinui sa joc ceva pe ecranul de 3.5 inch al terminalului iPhone. Tableta iPad nu m-a convins ca trebuie sa renunt la laptop pentru a viziona filme, a naviga pe web sau a scrie articole si sincer sa fiu nici nu cred ca ma va putea convinge vreodata un terminal mobil sa fac acest lucru cand am un calculator in casa.

  In concluzie, tableta iPad este, pentru mine, singura optiune cand vine vorba de gaming-ul pe iDevice-uri. Voi cum folositi tableta iPad?