Apple este obligata sa anunte pe website-ul sau si in ziarele din Marea Britanie faptul ca Samsung nu a copiat design-ul iPad

  Recent Apple a pierdut un proces intentat companiei Samsung in care sustinea ca design-ul tabletei iPad a fost copiat de compania asiatica atunci cand a dezvoltat propriile tablete. In baza acestui rezultat un judecator britanic obliga acum compania Apple sa publice pe propriul website, si in ziarele din Marea Britanie, un anunt in care sa spuna ca Samsung nu i-a incalcat brevetele de inventie si nu a copiat design-ul iPad. In cazul in care credeati ca pedeapsa se termina aici, va anunt ca mesajul de pe website-ul Apple trebuie sa ramana public timp de 6 luni de zile, o perioada in care indeajuns de multe persoane afla despre rusinea celor de la Apple.

A judge has ordered Apple to post a notice on its website and in British newspapers highlighting a recent ruling that Samsung didn’t copy the iPad. The notice should outline the July 9 London court decision that Samsung’s Galaxy tablets don’t infringe Apple’s registered designs, Judge Colin Birss said. It should be posted on Apple’s U.K. website for six months and published in several newspapers and magazines to correct the damaging impression the South Korea-based company was copying Apple’s product, Birss said.

  Ati crede probabil ca o asemenea “corectie” ii va linisti pe cei de la Apple care vor renunta la viitoare procese, dar ati gresi. La final va las in compania istoriei.