Video: Untethered jailbreak pentru iOS 4.3 disponibil saptamana aceasta, iPad 2 jailbroken!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71boAlfZIiU[/youtube]

V-am spus saptamana trecuta ca i0n1c, cel care a demonstrat intr-un video ca are o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 4.3, ar dori sa amane publicarea noii solutii de untethered jailbreak pana dupa lansarea iOS 4.3.1. El sustinea ca Apple ar lansa aceasta noua versiune a iOS in viitorul apropiat pentru a inchide patch-ul din Safari prezentat la concursul Pwn2Own. Aseara a revenit asupra celor spuse  confirmand ca nu va astepta dupa iOS 4.3.1 si ca pana weekend-ul acesta ar trebui sa aiba rezolvate problemele versiunii alpha a solutiei sale de jailbreak. Daca rezolva problemele si nu se lanseaza vreo alta solutie de untethered jailbreak intre timp, el o va lansa pe a sa. El a incurajat Dev Team sa lanseze o solutie de tethered jailbreak insa daca Dev Team nu va face acest lucru o puteti folosi pe cea a lui iH8sn0w. Solutia de untethered jailbreak a lui i0n1c va fi implementata in redsn0w si va fi disponibila dupa ce se rezolva toate problemele de functionalitate.

Any report that I wait for iOS 4.3.1 is just a misinterpretation of my words.
I merely think that Apple should release a iOS 4.3.1 soon, because it is in their interest to not wait for several months when everyone knows that there is a remote exploit in MobileSafari that might have leaked during the #PWN2OWN contest.

I am pretty sure that the untether will be released before the next weekend. I was using older kernel patches that caused lagging on the jailbroken device. I will change that and then port it to the other devices and release.

In poza de mai sus avem o tableta iPad 2 3G apartinand lui comex care a reusit sa ii faca jailbreak si sa instaleze Cydia. comex a folosit un exploit din iOS 4.3 pe care il avea disponibil deci mai mult ca sigur e vorba de un userland exploit care pentru posesorii de iPhone implica necesitatea activarii terminalului cu o cartela pentru a putea fi folosit. Acum avem 2 hackeri cu 2 solutii de  jailbreak insa ramane de vazut care va lansa primul solutia sa.

comex a facut si un clip video in care demonstreaza cum functioneaza Cydia pe iPad 2 si observat cat de mult conteaza procesorul dual-core!