Tutorial: Activeaza gesturile multitouch pe iPhone 4 cu iOS 4.3

V-am invatat cum sa faceti jailbreak pe iOS 4.3 pentru orice iPhone, iPad sau iPod Touch compatibil si acum a venit timpul sa va arat cum puteti activa gesturile multitouch pe terminalul vostru. Activarea acestor gesturi e destul de simplu de facut, insa trebuie sa aveti iOS 4.3 jailbroken pentru a activa optiunea. Gesturile multitouch functioneaza pe iPhone 4, pe iPhone 3GS nu am incercat, insa trebuie sa urmati tutorialul cu strictete pentru a le activa.

Tutorialul functioneaza 100% daca editati fisierul bine, e testat de mine.

Pasul 1

Dupa ce ati facut jailbreak folosind acest tutorial, accesati fisierele de sistem ale terminalului vostru folodind ifunbox sau orice alt program asemanator.

Pasul 2

Navigati catre System>Library>CoreServices>SpringBoard.app si descarcati fisierul N90.plist pe calculatorul vostru.

Pasul 3

Adaugati codul multitasking-gestures si setati-l ca Boolean apoi setati-i valoarea true astfel incat el sa arate precum in screenshot-ul de mai jos. Pe Mac puteti face acest lucru folosind Proprety List Editor insa in Windows nu stiu cu ce editor echivalent puteti face acest lucru.

Pasul 4

Salvati documentul, copiati-l in acealsi folder din care l-ati descarcat apoi faceti un respring terminalului.

Dupa respring ar trebui sa aveti optiunea gata activata.

25 COMENTARII

  1. Parca era si o modalitate fara jailbreak… Din punctul meu de vedere nu se merita tethered mai ales ca mobilesubstrate e “stricat” pe 4.3

  2. nu trebuie sa ai jailbreak, trebuie xcode 4 si sa dai un click ! (use this device for development) + nu trebuie sa ai cont platit de developer.

  3. Nu cred ca merge pe iPhone/iPod touch… Am instalat xCode 4, am dat “use for development” la iPodul meu touch 4 dar tot degeaba. Imi apare in Settings o noua sectiune “Developer” dar nu gasesc nicaieri intrerupatorul pentru “multitouch gestures”.