Primele poze cu versiunea alba a iPhone 4

Dupa zvonul de astazi privind posibila lansare a versiunii albe a iPhone 4 pe data de 27 aprilie, Engadget a reusit sa faca rost de niste poze cu un terminal iPhone 4 care ar fi ajuns in stocul operatorului Vodafone din Marea Britanie. Aparent un norocos britanic a reusit sa achizitioneze un terminal iPhone 4 alb de la Vodafone inainte ca operatorul sa apuce sa anunte magazinele sa nu vanda terminalele pana saptamana viitoare. Deocamdata lansarea oficiala a versiunii albe a iPhone 4 nu este data ca sigura in Marea Britanie dar operatorii par sa primeasca stocurile de terminale.

Acest nou model al terminalului are un lucrul nou, mai exact e vorba despre senzorul de proximitate care apare ca o taietura in carcasa dispozitivului. Versiunile albe ale iPhone 4 prezentate anul trecut aveau un fel de sita in acea parte a terminalului insa se pare ca Apple a decis sa lase o deschizatura pentru a permite senzorului sa functioneze fara probleme. Se pare ca terminalul va fi in sfarsit disponibil in magazine, ramane de vazut doar in ce cantitati.

13 COMENTARII

  1. ce intorsatura a luat lanasarea asta cu ip4 white ,ba se lanseaza ba nu se mai lanseaza ,ca nu o sa il mai scoata ca o sa apara pna la urma iata ca astia de la apple il vor lansaoare de ce ::??

  2. Mie mi se pare de prost gust sa te apuci sa eviti lucruri care altfel ti-ar placea doar ca sa te diferentiezi de cocalari. Nu culoarea telefonului tau te face cocalar sau nu! Si sa zici ca albul e cocalaresc e oricum penibil. Auriul e cocalaresc

  3. Da, ce norocos clientul ala. Ori a platit foarte mult pentru el, ori a fost o greseala intentionata. Prea se fac greseli de genul asta :).

    Acum intrebare de om prost: acea crapatura este acolo doar pentru versiunea alba sau e o imbunatatire in general, adica o sa apara si la urmatoarea versiunea neagra?

    @giginson “Sa nu ti se para; chiar asa e !” : BIG LOL 🙂

    @com: te contrazici putin :P. Culoarea telefonului nu te face cocalar sau om, corect ? (scuze, dar nu m-am putut abtine :D). Zici ca albul nu e cocalaresc, dar auriul este. Daca am un telefon auriu ce sunt, cocalar, om, sau nu se pune? =)). Nu trebuie sa raspunzi, nu e o provocare. Dar intelege ca e Romania, nu ai ce sa-i faci.
    Te imbraci in alb pt ca iti place, ajungi sa numai faci asta pt ca altii iti pun eticheta de cocalar, apoi incepi sa pui tu eticheta de cocalar, dupa aia le iei gatul pe strada oamenilor imbracati in alb, iar in final ajungi un cocalar veritabil care se imbraca in alb dar nu recunoaste din ce categorie face parte :)). E un cerc vicios, nu cred ca mai merita mentionat ceva legat de mentalitatea asta unica pe care o avem. Ah, ba da: noi nu furam, ne adaptam :D.

  4. Singura treaba nasoala cu albul e ca il pierzi in zapada.:)) glumesc binenteles,e frumos dar mie nu mi-ar sta bine cu un i4 alb,dar prietenei mele sigur i-ar placea unul.

  5. Culoarea alba e pretentioasa ! Arata superb telefonul , insa trebuie sa ai grija mare , mai mare ca la cel negru ! Hai ca amandoua terminalele arata superbe ce o dam atat de gard 😉 !! Doar ca mie imi place mai mult cel negru !

  6. eu as putea spune ca mi-am facut telefonul singur alb. mi-am luat un gelaskin cu modelde minge de golf, l-am lipit, acopera spatele, partile laterale si marginile negre de pe fata telefonului, i-am pus un bumper alb si mi-am tunat telefonul:)

  7. nu e urata de loc, varianta alba e pentru femei si nu e greu de intretinut am iphone 3g alb si nam nicio treaba, numai ca eu il tin cu folie si se vede uzura mult mai repede daca il port in blug.