Ce probleme ai cu aplicatia iDevice.ro?

De 2 zile este disponibila in App Store versiunea 1.1 a aplicatiei iDevice.ro si stiu ca multi dintre voi au avut ocazia de a o instala si de a o testa. Desi am testat aplicatia in prealabil si am incercat sa descoperim eventuale buguri iata ca in final am primit cateva informatii in legatura cu problemele pe care unii utilizatori le au cu aplicatia. Stiu ca sunt inversate butoanele Trimite Stirea si Contact in versiunea pentru iPad si stiu pentru unii dintre voi aplicatia s-a inchis spontan atunci cand o foloseati. Nimic nu e perfect, nici aplicatia noastra asa ca as dori sa stiu de la voi ce probleme ati avut cu aplicatia in timpul folosirii.

Stiu ca acum 2 zile au fost niste probleme cu notificarile, le-am rezolvat in parte si sper ca problema sa nu reapara. Va rog sa imi spuneti toate probleme pe care le-ati intampinat in folosirea aplicatiei pentru a le putea rezolva si trimite o noua versiune la Apple. Va rog sa imi spuneti ce iDevice aveti, ce versiune de iOS aveti si daca sistemul este modificat sau nu.

Apreciez comentariile voastre lasate in review-urile din App Store, va multumim tuturor si ne bucuram ca va place. Sper sa folositi aplicatia in continuare cu placere si haideti sa o aducem in topul celor mai bune aplicatii gratuite din App Store Romania. Nu uitat ca maine seara va astept pentru a discuta despre WWDC 2011.

 

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

 

Gratuit

s 

 





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


 

Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 2.6 Mb