Video: Aplicatia iDevice.ro 1.1 este disponibila in App Store!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rDVU_urQ7to[/youtube]

Au trecut 2 saptamani de la trimiterea aplicatiei iDevice.ro v1.1 la Apple si iata ca in sfarsit a fost aprobata aseara dupa un lung proces de verificare. Stiu ca multi dintre voi asteapta aceasta versiune inca din luna martie, ei bine am reusit intr-un final sa v-o aducem intr-o versiune noua, imbunatatita si universala. In primul rand veti constata ca am modificat complet UI-ul aplicatiei, cred ca acesta este mai prietenos si mult mai aratos. In al doilea rand am implementat un nou sistem de notificari push care nu ar trebui sa va mai trimita notificarile de mai multe ori. As vrea sa stiu de la voi daca mai primiti notificari dupa instalarea aplicatiei pentru a fi siguri ca totul merge cum trebuie.

Am implementat modulul de auto-rotatie in aplicatie astfel ca puteti sa cititi articolele si in landscape mode. S-au facut cateva imbunatatiri la core-ul aplicatiei pentru a functiona mai bine, s-au rezolvat si cateva buguri si am reintrodus forumul in aplicatie asa ca de acum puteti intra linistiti pe forum. Trebuie sa mai gasesc o tema mobila pentru forum insa deocamdata nu am avut timp pentru asa ceva. In final avem versiunea pentru iPad care cred ca va fi pe gustul tuturor. Si acolo functioneaza desigur landscape mode si cred ca este un mod mult mai placut de a citi site-ul si de a avea acces la toate sectiunile importante.

Sper sa va placa aplicatia, nu uitati sa ii faceti update si sa lasati un review in App Store daca va place. Le multumesc lui Victor pentru ca a avut rabdare sa refaca aplicatia si lui Cosmin care a facut toata partea grafica. Fara ei aplicatia nu ar fi ajuns la voi in versiunea actuala. Tin sa mentionez ceva, avand in vedere ca aplicatia ruleaza uiwebview, lasati articolele sa se incarce complet inainte de a incepe navigarea prin pagina. Uiwebview nu afiseaza patratele in portiunile neincarcate a unei pagini web, afiseaza continutul insa daca faceti scroll imaginile sunt afisate greoi. Cam asa se va intampla si in versiunea pentru iPhone a aplicatiei asa ca va recomand sa lasati sa incarce intai pagina si abia apoi sa incepeti navigarea prin ea. Uiwebview a fost conceput prost de Apple si asa functioneaza, nu avem ce sa ii facem.

Haideti sa o aducem din nou pe primul loc in topul celor mai descarcate aplicatii din App Store Romania.

 

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

 

Gratuit

s 

 





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


 

Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 2.6 Mb