Prima Pagina aplicatii Tweak Week – tweak-ul numarul 4 al saptamanii este ReadLaterAction

Tweak Week – tweak-ul numarul 4 al saptamanii este ReadLaterAction

Tweak Week continua astazu cu al patrulea tweak lansat de catre Ryan Petrich sub denumirea de ReadLaterAction. Tweak-ul functioneaza prin intermediul Action Menu, un plugin care extinde functionalitatea iOS-ului, si permite salvarea articolelor noastre favorite folosind serviciul Instapaper. Action Menu ne permite sa adaugam diverse functii in meniul Copy/Paste/Select din iOS asa ca dupa instalarea ReadLaterAction veti avea in respectivul meniu o noua optiune care permite folosirea Instapaper din aproape orice aplicatie.

Tweak Week este o campanie lansata de Ryan Petrich prin care in fiecare zi a saptamanii ni se ofera cate un tweak facut de unii dintre cei mai buni dezvoltatori de tweak-uri si aplicatii din Cydia. In fiecare zi va voi tine la curent cu tot ce apare nou si din cate se pare vom avea parte de o groaza de tweak-uri noi deoarece campania se intinde pana la sfarsitul lunii iulie.

 • c3ch

  zaone am si eu o problema,am un iphone 4 jailbreakuit cu greenpoison si ios 4.2.1,acum cateva zile ai avut tu un thread in care anuntai ca a aparut nus ce aplicatie in cidya care iti instaleaza o interfata a android,am instalat acea aplicatie dar nu mi-a instalat aplicatia ci mi-a instalat winterboard.
  Dupa care am intrat la package si am vrut sa dezinstalez winterboard,am facut asta si mi-a disparut cidya dupa telefon,intru in loader sa o reinstalez si imi zice ca cydia este deja instalata,dar eu nu o mai am,ce pot face?Multumesc.

 • Ai dat un restart intre dezinstalarea Winterboard si deschiderea loader-ului?

 • c3ch

  am dat restarturi,un singur restart nu am dat,cand am dezinstalat winterboard mi-a cerut reboot device si nu iam dat atunci,mai se poate face ceva?

 • Fa`i un jailbreak cu redsn0w si bifeaza install Cydia.

 • c3ch

  merci de sfat dar imi apuc urechile….ma depaseste acest lucru.

 • WTF? Il invarti pe Tigris in sus si in jos pe site si iti prinzi urechile in redsn0w?

 • c3ch

  daaa,cu tigris este mult mai usor….