Orange lanseaza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad ofera un AR Drone cadou

Vodafone a lansat saptamana trecuta planul tarifar Internet iPad care aducea utilizatorilor 2 GB de trafic pentru doar 11€ lunar. Astazi Orange anunta lansarea cartelei Internet Prepay 7 pentru iPad care ofera utilizatorilor 1 GB de trafic la doar 7€, fara TVA, lunar. Orange va oferi si cate un AR Drone catorva norocosi care cumpara o cartela Internet PrePay 7 in lunile iunie/iulie si o folosesc in aceasta perioada. Orange a incheiat parteneriate cu Altex si Media Galaxy de unde clientii pot achizitiona o cartela Internet PrePay 7 de la Orange cu fiecare tableta iPad 2. Oferta celor de la Vodafone este mai buna, oferta trafic dublu la un pret mai mic deci probabil multi vor merge pe acea varianta.

Bucureşti, 27 iunie 2011. Orange România lansează din 29 iunie o ofertă de date mobile creată special pentru utilizatorii de Micro-SIM: Internet PrePay 7 pentru iPad.

Cu Internet PrePay 7 pentru iPad clienţii Orange beneficiază de internet mobil de mare viteză prin conexiunea HSDPA. Cartela SIM include 1GB trafic de internet disponibil pe o perioadă de 30 de zile, la un tarif de 7 euro (fără TVA). După utilizarea traficului iniţial, clienţii au posibilitatea să reîncarce în continuare opţiunea dedicată Internet PrePay 7 pentru iPad la preţul de 7 EUR (fără TVA) sau pot alege orice altă opţiune de Internet PrePay.[1]

Cartela Internet PrePay 7 pentru iPad este uşor de folosit şi de reîncărcat, nu presupune contract sau factură lunară şi este disponibilă în orice magazin Orange.

În urma parteneriatului dintre Orange, Altex şi Media Galaxy, clienţii pot achiziţiona cartela Internet PrePay 7 pentru iPad împreună cu noua tabletă iPad 2 din reţelele de magazine Altex şi Media Galaxy.

În lunile iulie şi august, Orange oferă câte un AR Drone unuia dintre clienţii care vor utiliza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad în perioadele respective.

AR Drone, distribuit în România exclusiv de Orange, este primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod sau iPad cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat ( http://www.orange.ro/ar-drone/index.html ).

5 COMENTARII

  1. eu platesc vreo 16 euro ….pe 6 giga….abonament la orange. Nu am de ce sa ma plang..in afara de faptul ca oamenii nu se pricep la ipad-uri…netul merge ireprosabil..dar o sa il opresc pentru ca trec la cartela! multumesc mult de informatie!
    a fost foarte utila.