Internet iPad – primul plan tarifar pentru iPad 2 lansat de un operator din Romania

V-am prezentat ieri in exclusivitate noul plan tarifar Internet iPad al celor de la Vodafone si iata ca astazi compania l-a lansat oficial in pagina dedicata tabletei iPad. Internet iPad ofera 2 GB de trafic pe internet pentru 11€ insa conform reprezentantilor Vodafone, pentru iPad 2 pot fi luate si alte planuri tarifare de internet pe mobil. Vodafone este primul operator din Romania care lanseaza un plan tarifar de internet pe mobil dedicat tabletei iPad 2 si asteptam inca anuntul celor de la Orange privind lansarea tabletei in ofera proprie.

Vodafone nu comercializeaza iPad 2 in propriile magazine insa astazi am primit o informatie care indica faptul ca Orange va avea iPad 2 pentru clientii sai impreuna cu alte tablete inca nelansate. Ieri au aparut zvonuri care indicau faptul ca Orange va lansa un abonament de 15€ pentru iPad 2 insa nu stiu deocamdata ce anume va oferi acel abonament.

5 COMENTARII

  1. cu toate ca`s client orange, mie-mi convine mai mult prepayed 🙂
    3g sa folosesti doar cand sunt plecat, ca pe-acasa, prin birouri, mai am wi-fi.

  2. Ma dispera cei de la Vodafone, le-am trimis chiar si un e-mail pe tema optiunilor de abonament pt internet mobil. La aceeasi valoare a abonamentului au mai multe oferte cu trafic si conditii diferite.
    De ex: 1GB Smartphone = 4GB Internet nelimitat Extra (stick usb pt latop) = 2+2GB Cartela Vodafone = 12 €

  3. Eu am incercat luna trecuta sa imi schimb abonamentul pt iphone si am cerut oferte personalizate de la toti cei 3 operatori. Orange au raspuns promt si cu o oferta extraordinar de buna(practic mi-au atasat traficul de date de pe stick, cu peste 6gb, pe un abonament de voce, la un pret ff avantajos). Cosmote mi-au facut si ei o oferta care nu aparea nicaieri pe site(presupun, deci, ca e p oferta personalizata).
    Vodafone, la care am abonament de vreo 8-9ani, mi-au enumerat abonamentele de pe site si mi-au oferit “ocazia unica” de a plati 24 de euro pt 2gb de vdf live(1 gb costa 12 euro:))), si mi-au spus ca, in cazul in care nu imi ajunge netul, pe iphone exista si Opera Mini. Vai de capul lor. Ma gandesc sincer sa plec cu toate abonamentele de pe firma si cu cel personal, cu tot cu numere, din vodafone. In timp ce restul se arata interesati sa satisfaca nevoile clientilor, vdf au ramas blocati in maximia, jucand table cu crbl.