Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele doua vouchere oferite de evoMAG.ro si iDevice.ro

  A venit 2012 si colaborarea cu evoMAG.ro continua asa ca astazi va ofer posibilitatea de a castiga unul dintre cele doua vouchere de 100 de RON puse la dispozitie pentru voi. Concursul acesta va fi unul foarte simplu si pentru a va inscrie trebuie sa :

  • accesati evoMAG.ro si sa cautati un produs pentru care ati dori sa il castigati intr-un viitor concurs organizat pe acest blog si lasati un comentariu cu un text catre el;
  • ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook, sa dati un retweet(pe Twitter) sau un share(nu like, pe Facebook) acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos. Va rog sa comentati introducand in casuta “Website” de la comentarii un link catre contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul.

  Regulile sunt simple si va rog sa le respectati pentru a fi validati ca si castigator. Concursul se va incheia duminica, 22.01.2012 la ora 20:00.

UPDATE: 

  • Urmuzache Anda
  • claudiu91neverificat – pana diseara la ora 0:00 trebuie prezentata o dovada a respectarii regulamentului la zaone@idevice.ro. 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G6h2h1i86hM[/youtube]

Pentru ca nu am primit dovada respectarii regulamentului s-a facut o noua extragere castigatorul fiind:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X3CigaHgEhg[/youtube]