Samsung pierde un nou proces impotriva companiei Apple

   La doar o saptamana dupa pierderea unui proces impotriva companiei Apple in Germania iata ca astazi o instanta din Mannhein “recidiveaza” si da castig de cauza companiei din Cupertino intr-un proces intentat de Samsung. Procesul a avut in vedere protejarea unor brevete de inventie pentru tehnologii de telecomunicatii 3G/UTMS insa se pare ca deocamdata niciunul nu a convins instanta din Mannheim sa dea o decizie favorabila celor de la Samsung. Totusi decizia de astazi acopera doar o parte dintre brevetele invocate de Samsung iar pe 2 martie judecatorul va lua o decizie si cu privire la un ultim brevet de inventie.

I attended the pronouncement of the ruling (at 9 AM local time). Judge Andreas Voss did not state any particular reasons for the decision. As I explained in the post linked to above, different reasons are conceivable. The outcome of Samsung’s first two German actions against Apple may be based on reasons specific to the validity and/or infringement of those patents, in which case Samsung could still prevail over any or all of three other 3G/UMTS patents it is asserting against Apple in Mannheim.

   Judecatorul care a prezidat sedinta nu a dat vreun motiv pentru decizia luata deci in zilele urmatoare vom afla ce anume l-a convins sa dea castig de cauza celor din Cupertino. Din pacate pentru Samsung procesele lor nu au o baza reala insa nici Apple nu a avut prea mult succes in ultima vreme impotriva companiei coreene deci ambele companii duc o lupta surda in care se pierd sute de milioane de dolari pe onorarii pentru avocati.