Samsung pierde un nou proces impotriva companiei Apple


Astazi compania Samsung a anuntat ca o instanta din Germania a dat o hotarare contradictorie cererilor sale intr-un proces impotriva companiei Apple. Deocamdata nu se stie despre ce proces ar fi vorba insa este unul care probabil are legatura cu tehnologiile de telecomunicatii 3G, acestea fiind ultimele procese intentate de Samsung celor de la Apple. Cei de la Samsung nu au anuntat daca vor face apel impotriva deciziei date astazi de instanta din Germania insa e greu de crezut ca acest lucru nu se va intampla avand in vedere ca Apple a introdus cateva actiuni separate zilele trecute tot in Germania.

(Reuters) – Samsung Electronics Co said on Friday a German court ruled against it in a patent suit versus Apple over mobile technologies, and the firm has yet to decide whether to appeal the ruling.

 Din pacate ambele companii nu par dispuse sa renunte la vreunul dintre procesele pe care le poarta in momentul de fata desi niciuna dintre parti nu a castigat ceva important si de durata.

UPDATE: Procesul in care a fost data astazi o hotarare este unul vechi intentat de Samsung in prima parte a anului trecut si are legatura cu tehnologii de telecomunicatii 3G/UTMS. Judecator Andreas Voss al Curtii Regionale Mannheim a dat hotararea insa deocamdata nu si-a motivat-o deci in zilele urmatoare vom afla ce a stat la baza ei.